Zlatan leder Manchester United till guld i ligacupfinalen

Zlatan Ibrahimovic har hunnit bli 35 år gammal, men ändå tycks han inte sluta imponera och nå nya höjder för varje dag som kommer. I matchminut 19 steg Zlatan fram och dunkade in ett frisparksmål från långt håll. Detta var Zlatans 25:e mål i Manchester United och målformen håller fortfarande i sig. När Jesse Lingaard gjorde 2-0 i första halvlek kändes matchen avgjord och Manchester Uniteds motståndare i finalen, Southampton, drog ner på tempot.

Dock kom Southampton starkt tillbaka och gjorde 1-2 strax innan halvtidsvilan och tände hoppet för Southamptons supportrar på Wembley stadion i London. Southampton skulle komma att kvittera i andra halvlek, närmare bestämt i matchminut 48. Därefter blev det en lång kamp fram till minut 87, där hjälten Zlatan Ibrahimovic återigen steg fram och nickade in segermålet för Manchester United. Därmed vann Manchester United sin femte ligacup och närmade sig Liverpool i antalet vinster. Liverpool har vunnit ligacupen 8 gånger.