Tévez comeback på plan en succé

Manchester Citys spelare Carlos Tévez hamnade snabbt i medias blickfång i höstas då han under en match mot Bayern München vägrade värma upp. Sedan denna incident har han inte spelat någon match för laget och har istället omringats av olika skandaler. Media gick även ut med att han under denna tid gick miste om en summa på närmare 100 miljoner kronor tack vare olika böter och utebliven lön.

I veckan var det dock dags för hans comeback på plan då City mötte Chelsea. Till en början satt argentinaren på bänken, men då City i andra halvlek hamnade i ett underläge fick Tévez komma in på plan och ersätta Nigel de Jong i den 66.e minuten. Känslorna hos publiken för detta byte var väldigt blandande.

Dock var detta byte till det bättre för laget. Med fyra minuter kvar av matchen och efter att City kvitterar tack vare Sergio Agüero, så kom ännu en chans och ännu ett mål gjordes av Samir Nasri som fick assist av just Tévez. Tack vare denna vinst klättrade Manchester högre i tabellen och minskade avståndet till ledande Manchester United med ett poäng.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published