Mycket fotboll i år

Under 2013 är det väldigt mycket fotboll i fokus inom sporten. Bland annat så är det ju VM-kval för herrlandslaget som till viss del sker på hemmaplan, samt att dam-EM arrangeras i vårt avlånga land. Det gäller då för lagen att få till riktigt bra strategier för att ta sig så långt som möjligt i turneringen.

Man kan ju fråga sig hur stor chansen skulle vara att Sverige lyckades ta hem både Dam-EM och fotbolls-VM nästa år. Oddsen för att just detta skulle hända är nog ganska så låga, då det finns en mängd bra lag att tävla om titlarna mot. På damsidan finns det till exempel Tyskland som har vunnit EM varenda gång under de senaste 18 åren. För herrarna så finns det en mängd riktigt starka lag att ta sig förbi för att bli världsmästare i fotboll. Man skulle ju kunna önska att slumpen även kunde falla in när det gällde sport ibland.

Däremot faller slumpen alltid in när man pratar om casino och spel. Till exempel kan man aldrig i förväg veta vilka symboler som kommer att visas på den enarmade bantiden eller vilka kort man kommer få på handen när man spelar poker. Man kan inte heller förutse vilka siffror som tärningen kommer att visa när man spelar sådana spel.

En sporthändelse som redan ägt rum i år är däremot Super Bowl. Den stora matchen i amerikansk fotboll spelades för ungefär en månad sedan och Baltimore Ravens besegrade här San Francisco 49ers med 34-31.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published