Håll koll på ditt lag

I fotboll kan ett och samma lag delta i flera olika ligor på en och samma gång, vilket kan göra det lite svårt att hålla koll på allt kring det hela. Den liga som alla europeiska lag siktar in sig på är Champions League, som håller plats åt de absolut bästa lagen ifrån Premier League, La Liga och ibland även Allsvenskan. Om man har ett lag som man gärna följer och detta i sin tur kommer med i Champions League blir det dubbelt så många matcher att följa, vilket ofta är uppskattat.

Dock gäller det då att hålla koll på såväl matchtider och aktuella ställningar, vilket kan bli lite förvirrande. En sajt som sammanfattat denna information åt dig är Championsleague.nu. Här kan du läsa om tidigare säsonger och händelser inom fotbollsligan som intresserar fans från hela världen. När det sker saker i ligan rapporteras detta här, likväl som resultat från de senaste matcherna och aktuella tabellställningar. På så sätt hittar du all information som du vill få om ligan på en och samma plats, vilket kan underlätta en hel del.

Någonting som inte så många vet om Champions League är att det finns motsvarande turneringar även i andra världsdelar, som även de har samma namn. Därför är det i vissa sammanhang viktigt att nämna att det är UEFA:s turnering som man syftar på.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published