Det går uppåt för Milan

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic har under den senaste tiden varit i blåsväder. Han har under senaste tiden dragit på sig röda kort och detta har enligt rykten fått Milans ägare Berlusconi att tveka på sitt köp av den svenske spelaren. Milan som lag har inte lyckats nå toppen av ligan  på många år och med det som nytt mål i sikte vill man värva nytt. Ett av namnen som då kommit upp har varit Christian Ronaldo, som även sagts ska ersätta svensken. Dock har Real Madrid gått ut och sagt att de inte släpper den portugisiska stjärnan.

Efter alla rykten har nu Milans tränare Max Allegri gått ut i press och dementerat alla rykten kring lagets uppsättning inför de kommande åren. Han säger att domarna är extra hårda mot Ibrahimovic och att svensken garanterat kommer att stanna i laget ett bra tag till. Även Zlatans lagkamrater Nesta och Pato har gått ut och sagt att de är mer än glada över att få spela tillsammans med svensken och att de tycker han passar bra in i laget.

Laget har även efter sina senast spelade matcher gått om konkurrenterna Inter och Napoli med åtta respektive sex poäng i tabellen. Detta kan vara ett tecken på att Milan är ett lag på väg mot toppen.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published