Zlatan stannar i PSG

Inom fotboll så byter viss spela klubb som andra byter underkläder, medan vissa är trogna sina klubbar undre många år. En spelare som fått chansen att spela i flera stora klubbar runt om i Europa är svenske Zlatan Ibrahimovic. Härom året skrev han ju dock på ett kontrakt med det franska laget Paris Saint-Germain och i våras verkade det som att man inte visste hur länge han skulle få bli kvar i klubben. Det spekulerades kring en hel del olika klubbar som kunde vara intresserade av att få med svenske i sina truppar. Nu har han dock skrivit på ett förnyat kontrakt med PSG som sträcker sig ända till 2016.

Zlatan har nu även gått ut och sagt att han trivs mycket bra i sin franska klubb och hoppas att det är den klubb som han kommer att avsluta sin stora karriär i. Med tanke på hans nya lön på 15 miljoner Euro så är detta fullt förståeligt.

Ikväll spelat Paris Saint-Germain en match mot Valencia och lagets tränare Laurent Blanc gick inför matchen ut med följande uttalande som tydligt visar att han är nöjd med svenskens plats i laget:
– Zlatan är med sitt spel viktig för hela laget. Det är inte otänkbart att han kommer att vilas men det finns också mer tongivande spelare i ett lag och Ibra är en av den. Han kommer att roteras mindre än andra.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published