Tiden går fort när man har roligt

Ibland kan man tycka att en fotbollsmatch på 90 minuter bara flyger iväg. Kanske är det ordspråket ”tiden går fort när man har roligt” som spelar en roll där, eller så är det just så att det händer så ofantligt mycket under en kort tid. Vissa sporter har kortare matcher, som till exempel i ishockey där det är 3×20 minuter som gäller

Sedan finns det saker som är roliga och som faktiskt går väldigt snabbt även tidsmässigt räknat. Exempel på det är till exempel en spelomgång på roulette. En spelomgång kan vara över på bara några sekunder om alla är snabba med att lägga sina bud och allt flyter på som det ska. Även craps brukar ha relativt korta spelomgångar. Här brukar det som tar tid vara för spelarna att lägga sina bud, eftersom det finns så pass många alternativ att välja mellan.

Ett kortspel som ses som ett av de snabbare är blackjack. Detta är inget spel för den som vill sitta länge och fundera på nästa drag, utan man kör här mer ett impulsmässigt spelande.

Men vare sig det är sport eller spel som du tycker är intressant så ska du iallafall tänka på att ha roligt så länge det varar. Sedan finns det ju även spel där du kan kombinera dina båda intressen. Det är detta som kallas för bettingspel och det gäller då att satsa pengar på det lag som du tror kommer att vinna en viss match. Precis som i många andra spel finns det här en hel dl pengar att hämta.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published