Sports arbitrage

Odds och betting är en gammal företeelse, men det innebär inte att inte spelbranschen kan utvecklas. Då och då kommer nya spännande företeelser. Att kunna betta online var banbrytande i början av 2000-talet, därefter kom livebetting, livestreaming, möjlighet att betta med mobilen och det senaste i raden av spännande moderna sätt att betta på är sport arbitrage! Sport arbitrage är ett helt nytt sätt att spela på. Det roliga med sport arbitrage är att där finns de verkligt stora pengarna att hämta ifall man är sportintresserad och är duktig på att gissa rätt resultat i olika sportspel.

Dra nytta av oddsskillnaderna
Idag är det mer regel än undantag att olika spelbolag sätter olika odds på en och samma match eller lopp. Om avvikelsen är tillräckligt stor kan man numera tjäna pengar på detta med sport arbitrage. I grund och botten handlar det om att man lägger ner lite extra tid på att leta rätt på marknadens bästa odds för de matcher som man vill satsa på. Man kanske vill satsa på ett visst lag i en viss match. Hos ena spelbolaget kanske man får 2,10 i odds för ena laget och hos ett annat spelbolag kan man då satsa på det andra laget till ett odds på 2,40. På så sätt har man gjort ett arbitrage, det vill säga att man drar nytta av oddsskillnaderna och man vinner oavsett hur det går i matchen. Man måste alltså ha konton hos flera olika spelbolag för att detta ska fungera.

Fördel att vara insatt i sin sport
Ifall man ska hålla på med sportbetting i allmänhet och sport arbitrage i synnerhet, så har man en stor fördel ifall man är sportintresserad och har koll. Ifall man kan läsa statistik, följer sina favoritlag, vet ifall någon spelare är skadad eller om laget är i dålig form, har koll på hur det gått senast som de båda lagen mötte varandra och så vidare, så sitter man på information som man kan använda sig av när man satsar. Att använda sig av sport arbitrage när man spelar är roligt och kan vara riktigt lönande, men det gäller som sagt att lägga ner lite extra tid på att finna de bra oddsen.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published