Sporthösten som väntar

Nu lagom till hösten så är det en mängd nya säsonger i olika ligor som drar igång. Detta gäller inom en mängd olika sporter och även för många landslag börjar ett nytt år fyllt utav spännande och avgörande matcher. Du som sitter hemma i tv-soffan och följer lagen har ofta en egen åsikt kring hur du tror det kommer gå i en match, kanske utifrån vilket lag du håller på eller hur det har gått vid tidigare möten mellan lagen. Trots att dessa gissningar är just bara gissningar, så finns det dem som väljer att satsa en slant på det hela i förhoppning om att just deras antagande faktiskt kommer att ske. Detta kallas för sportbetting och går att göra såväl över nätet som hos fysiska spelombud. Här satsar du då pengar på det utfall som du tror kommer att ske och om du lyckas gissa rätt så vinner du tillbaka dina satsade pengar, samt en utdelning som är dina satsade pengar gånger oddset. Har du till exempel satsat 100 kronor på ett odds som är 2,5 så får du vid vinst tillbaka dina satsade pengar samt en vinstsumma på 250 kronor.

En typ utav sportbetting som har blivit allt mer populär är den där man satsar pengar medans matchen pågår. Detta kallas för livebetting och erbjuds utav flera olika spelbolag på nätet. När man spelar på livebetting så förändras oddsen för de olika utfallen utefter de olika saker som sker i själva matchen. Om matchen till exempel är mållös och ett utav lagen gör mål så brukar oddsen jämnas ut med fördel mot laget som gjort mål. Detta gör att du inte bara behöver bestämma dig för vilket alternativ du vill spela på, utan även vid vilken tidpunkt du vill lägga ditt spel. Det är nämligen det odds som gäller när du lägger ditt spel som även gäller för dig om du vinner.

Om du spelar betting över nätet så finns det en mängd olika spelbolag som du kan välja mellan. Många utav dessa sajter använder sig utav speciella betting bonusar för att locka till sig nya spelare och dessa kan du som spelare dra nytta utav. Bonusar ger dig som spelare möjligheten att spela för pengar som du själv inte har lagt ut utan pengar som du får utav spelbolaget som tack för att du blivit kund som dem.

Lämna ett svar

(*) Required, Your email will not be published