Wayne Rooney gör det igen

Wayne Ronney, knubbisen från England också kallad på baren här i Stockholm har gjort det igen, frälst Manchester United. Det var idag mellan Manchester United och Hull hemma på Old traffort som Wayne Rooney satte 1-0, 2-0, 3-0 på 11 minuter och inte nog med det så gjorde han ett ytterligare ett mål senare i den ganska tråkiga matchen.

Jag slutas aldrig förundrar av spelare som Rooney. Som en köttbulle som är fast besluten att göra mål springer han fram genom försvaret och ingen kan stoppa honom. Jag har faktiskt under en längre period letat efter Wayne Rooneys motsvarighet runt om i världen och jag kan faktiskt inte komma på något så talangfull spelare som han nu är. Synd bara att han är född i England, Svenska landslaget skulle verkligen behöva en sådan forward. Då skulle vi garanterat tagit oss vidare till EM.